Projectmatige ontzorging

Projectmatige ontzorging A tot Z

Regelmatig bieden wij een bijdrage aan verschillende projecten. Dat begint meestal met het vinden en keuren van de juiste, passende machines, waarna deze worden getransporteerd. Intussen wordt een onderhoudssysteem opgezet en worden de nodige materialen – zoals kettingwerk, smeermiddelen, filtersets, gereedschap en overige onderdelen – verzameld en verzonden. Ter plaatse wordt vaak een zeecontainer ingericht als veilige opslagruimte en als werkplaats, zodat van daaruit alle onderhoudswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

In landen waar het werk- en denkniveau van machinisten op het gebied van veiligheid en bedienen niet aan de internationaal geldende normen voldoen, wordt regelmatig voor langere tijd een machinist gedetacheerd. Door tevoren afgesproken termijnen van aflossing is continuïteit gewaarborgd.  

Daarnaast verzorgen wij het opstellen en waar nodig uitvoeren van hijsplannen.

Wij voeren planmatig onderhoud uit aan de verschillende machines op het project en verrichten ook de verplichte jaarlijkse inspecties (of deze worden uitbesteed). Hierbij zijn de machinehandleidingen en de door de klant gevoerde veiligheidsnormen leidend. Mochten er in het betreffende land geen richtlijnen voor machinegebruik en -veiligheid bestaan, dan werken wij volgens de kwalitatief hoogstaande Nederlandse normen. (Machinerichtlijn en Arbowet.) Al onze monteurs en machinisten zijn TCVT en VCA-vol gecertificeerd.

Advies of een diagnose nodig?
Chat openen
Need a quick answer from us? Send a WhatsApp message!